Sher Francis Care

Zorgaanbod

Wij van Sher Francis Care staan bekend om de verscheidenheid aan diensten die wij te bieden hebben binnen onze thuiszorg. Deze verscheidenheid aan diensten maakt het mogelijk om uit te komen bij de juiste zorg op maat. Om het wat overzichtelijker te maken hebben we de belangrijkste diensten binnen onze thuiszorg voor u op een rijtje gezet:

Verpleging

het is op de eerste plaats mogelijk om te kiezen voor Sher Francis Care indien u behoefte heeft aan reguliere verpleging. Onze specialisten beschikken over de nodige kennis en expertise die vereist is om u zo goed mogelijk te ondersteunen. Deze verpleging strekt zich tot alle vlakken waar u mogelijk zorg nodig heeft. Het spreekt voor zich dat al onze mensen weten wat er voor nodig is om u zo goed mogelijk te helpen.

24 uur zorg

het is mogelijk dat uzelf of iemand anders wat meer ondersteuning nodig heeft dan anderen. Ook in dit geval is het mogelijk om te kiezen voor onze thuiszorg in Delft en omstreken. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om 24-uurs zorg te selecteren. Middels dit type zorg weet u zeker dat er altijd iemand voor u klaar zal staan om u te helpen.

Palliatieve zorg

als laatste is het mogelijk om gebruik te maken van palliatieve zorg. Wij hebben ook voor de lastige situatie die u meemaakt. Om u zo goed mogelijk te ondersteunen zullen onze specialisten de kwaliteit van uw leven proberen te maximaliseren ten tijden van een levensbedreigende ziekte of aandoening. Meer informatie omtrent de mogelijkheden op het gebied van palliatieve zorg kan altijd worden aangevraagd.

Indien u graag te weten wilt komen of uw woonplaats in aanmerking komt voor onze thuiszorg, nodigen wij u uit om even direct contact op te nemen met één van onze specialisten.